Nieuws

EK Junioren uitgesteld

Vrijdagavond, 20 maart, werd het nieuws bekend dat het EK Junioren 2020 is uitgesteld in verband met het coronavirus. Momenteel is nog niet bekend op welke datum het evenement wel gaat plaats vinden.

Het EK Junioren stond gepland op 30 en 31 mei in Belgrado. De FISA heeft in goed overleg met de organisatie besloten dit evenement uit te stellen in verband met het feit dat het coronavirus zich wereldwijd in hoog tempo aan het ontwikkelen is. Het is daarom voor de gezondheid van atleten, staf en bezoekers niet verantwoord dit evenement door te laten gaan. Het hele bericht van de FISA vind je hier.

Nederlandse wedstrijden
In verband met het coronavirus worden er ook roeiwedstrijden op nationaal niveau afgelast. Afgelopen donderdag werd bekend dat de Hollandia Roeiwedstrijden / Aegon NK Klein niet door gaat.
Ook zijn er verschillende andere roei-evenementen afgelast.
Als een wedstrijd, toch of ander roei-evenement wordt afgelast kan je dit zien op de evenementenagenda van de KNRB. Indien bekend is, wanneer de knoop tot wel of niet af te gelasten, gemaakt gaat worden, wordt dit hier ook aangegeven. Hieronder vind je een overzicht van wedstrijden die niet door gaan.

Ontdek meer roeinieuws

TeamNL Roeien

Deze Nederlandse ploegen starten in Parijs

Nieuws

Winnaars van het KNRB Junioren Instroomklassement 2024

Nieuws

Deze ploegen winnen het KNRB Eerstejaars Klassement 2024

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!