Nieuws

Red Bull nieuwe partner Holland 8

De mannen acht van het Aegon Nationaal RoeiTeam kan op weg naar Tokio rekenen op de ondersteuning van Red Bull. KNRB-voorzitter Rutger Arisz maakte tijdens de eindejaarsbijeenkomst van de roeibond bekend dat beide partijen het eens zijn over een partnership tot 2021.

‘Dit prachtige partnership met Red Bull komt precies op het juiste moment’, aldus Hessel Evertse, technisch directeur van de KNRB. ‘We hebben net bepaald dat we met de Holland 8 vol voor olympisch succes in Tokio gaan. Dan helpt het enorm dat we onze weg kunnen vervolgen met de support van zo een fantastisch merk.’

Samen met Red Bull zal de bond het programma van deze mannenboot nog verder verbeteren. Zo krijgt de Holland 8, via de meer dan 800 sporters die het Oostenrijkse bedrijf inmiddels wereldwijd ondersteunt, toegang tot een enorme schat aan kennis, ervaring en faciliteiten die hen hopelijk vleugels geeft.

De KNRB en Red Bull werken op dit moment aan de gedetailleerde uitwerking van de plannen, zodat de Holland 8 met een vliegende start aan 2019 kan beginnen.

Ontdek meer roeinieuws

TeamNL Roeien

Gouden skiffs maken medailleregen op het EK compleet

Nieuws

Twee zilver, twee brons voor TeamNL Roeien

Nieuws

TeamNL Roeien naar halve- en A-finales EK

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!