Nieuws

Rotterdam roeipakje voor het goede doel

Op zoek naar een nieuw ploeg- of trainingspakje? Of een mooie herinnering aan de World Cup III in Rotterdam? Ter ere van de Wereldbeker in Rotterdam is een uniek roeipakje verkrijgbaar waarvan de gehele opbrengst gaat naar het Jeugdsportfonds.

Op de World Cup finale komen toproeiers, roeiliefhebbers en vrijwilligers uit Nederland en de rest van de wereld samen om een topevenement neer te zetten. Naast het genieten van de mooie races, willen we tijdens dit evenement ook aandacht besteden aan het feit dat sport niet voor iedereen vanzelfsprekend is.

Het JeugdfondsSport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnenmet weinig geld, toch kunnen sporten bij een vereniging. Voor deze kinderen enjongeren betalen ze de contributie, het lesgeld en in bepaalde gevallen debenodigde attributen.

Daarom zijn Lisa Scheenaard en Roos de Jong (roeisters in de Nederlandse dubbeltwee) een initiatief gestart dat de World Cup en het Jeugdfonds Sport & Cultuur samenbrengt. Zij hebben een roeipakje ontworpen met unieke elementen uit Rotterdam speciaal voor de World Cup III. 

Het roeipakje is verkrijgbaar in de maten XS t/m maat 3XL. Je kunt het pakje ook kopen tijdens de World Cup III. Wil je zeker zijn van je zaak? Bestel dan voor 9 juni jouw pakje en haal het op tijdens de World Cup III in Rotterdam.

Ontdek meer roeinieuws

Nieuws

Edwin Zijp (Orca) verkozen tot Vrijwilliger van het Jaar 2023

Nieuws

De 24 uur van de Rotte: een unieke roeimarathon tijdens de kortste nacht van het jaar

Nieuws

Van Oord WinterWedstrijden: uitslagen & foto's

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!