Nieuws

Dit weekend: Nederlands Kampioenschap Indoorroeien

Merijn Soeters

Op zaterdag 11 december barst de strijd los voor de Nederlandse titels in het indoorroeien. Zonder publiek, maar wel in de Sporthallen Zuid te Amsterdam, nemen 2000 deelnemers het tegen elkaar op tijdens het Nederlands Kampioenschap Indoorroeien (NKIR).

NKIR kwalificatietoernooi voor WK indoorroeien

Dit jaar is de NKIR ook een kwalificatietoernooi voor de World Rowing Indoor Rowing Championships. Dit zorgt gegarandeerd voor spektakel! Natuurlijk staan, zoals gewoonlijk, de spectaculaire eerstejaars achten races ook op het programma.

In verband met de huidige maatregelen is publiek niet toegestaan in de Sporthallen Zuid. Het evenement is daarom online te volgen, livestream volgt onder dit bericht wanneer beschikbaar. Meer informatie over de NKIR en het programma is te vinden op www.nkir.nl.

Profieltesten KNRB Talentprogramma

Al sinds enige jaren maken de profieltesten deel uit van het KNRB talentenprogramma. Ook dit jaar moeten talenten, die uitgezonden willen worden naar een FISA-evenement, twee keer een profieltest uitvoeren. De NKIR is een uitstekende gelegenheid om je 2K tijd aan te scherpen. De eerste profieltesten dienen ingediend te worden voor 24 december 2021 via: formulier profieltesten.

Auteur

Esli de Kok
KNRB

Ontdek meer roeinieuws

Nieuws

De 49ste OC&C Ringvaart Regatta: een van de langste roeimarathons ter wereld

Nieuws

Nederlands kampioenen in de skiff en tweezonder

Nieuws

De recreatieve roeier zoekt verbinding, beweging en uitdaging

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!